Άτλας Ποδολογίας

Ο Άτλας Ποδολογίας αναδύθηκε μέσω  πολυάριθμων βλαβών δέρματος – ονύχων.

Ο Άτλας Ποδολογίας, είναι ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό εγχειρίδιο.  Φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες όπλα, όχι μόνο ως προς το ζην, αλλά το πώς να προστατεύουν τον εαυτό τους από την πλάνη, τους κίνδυνους της αμάθειας και την επαγγελματική τους ταυτότητα.

Ο Άτλας της Ποδολογίας είναι ένα βιβλίο με προδιαγραφές και αναζητήσεις του αύριο.  Ένα βιβλίο με πλούσια θεωρία και εικονογράφηση, γύρω από την ανατομία του ανθρώπινου σώματος, την φυσιολογία αυτού και παράγοντες που προκαλούν ιδιοπαθείς και επίκτητες κακώσεις στο δέρμα και στους όνυχες.

Ο Άτλας Ποδολογίας , επεξηγεί την λαμπρότητα και την αίγλη του κάστρου [ δέρμα – όνυχες ] και το πόσο επιρρεπείς είναι.

Ο Άτλας Ποδολογίας , ως ξεναγός, ξεναγεί τον αναγνώστη σε αυτό το φρούριο.  Του περιγράφει πως δημιουργήθηκε, τη δράση αυτού και με τεχνικές που του προτείνει, δύναται να συντηρηθεί.  Του προτείνει τεχνικές που βελτιώνουν την κλινική και αισθητική εικόνα του.  Τεχνικές που βοηθούν στην πρόληψη, με αποτέλεσμα την αποφυγή ακραίων περιπτώσεων [ π.χ. ακρωτηριασμούς – απειλή ζωής ].

Ο Άτλας Ποδολογίας, εκτός από τους Ποδολόγους, πληροφορεί και τον Ιατρικό – Παραϊατρικό κλάδο.

Στη σημερινή εποχή της πολλαπλής ενημέρωσης, η οποία δεν είναι πάντοτε υπεύθυνη, αλλά και της φοβίας που έχει αναπτυχθεί για ορισμένα νοσήματα, όπως το  διαβητικό πόδι, η σοβαρά επιμελημένη πολυτελής έκδοση του Άτλα της Ποδολογίας, θεωρώ ότι αποτελεί υπεύθυνο  σύμβουλο που είναι προσιτός σε κάθε ειδικότητα γιατρού ή φυσικοθεραπευτή ή και σε ολόκληρο τον κύκλο της αισθητικής.

Κεντρική διάθεση

Ακαδημία Ποδολόγων Ελλάδας

Αριστοτέλους 120  Πλ. Βικτωρίας

Τηλ. 210/8230916

1 thought on “Άτλας Ποδολογίας

  1. Pingback: Δείτε δείγμα του Άτλα Ποδολογίας | Σωματείο Ποδολόγων Ελλάδας

Comments are closed.