Πρόγραμμα Συνεδρίου 2016

Προσέλευση στο ξενοδοχείο την Παρασκευή 26/2/2016.  Συναντιόμαστε όλοι μαζί στο δείπνο στις 20:00.  Ακολουθεί η κοπή της πίττας και στη συνέχεια, η απονομή των πτυχίων, τόσο των απόφοιτων της Ακαδημίας Ποδολόγων Ελλάδας, όσο και μελών παρελθόντων ετών, που θέλησαν την αναβάθμιση τριετούς φοίτησης.

Διανυκτέρευση.

Πρωινό Σαββάτου 27/2/2016.  Αφού κάνουμε πρωινό, θα ξεκινήσει το Συνέδριο στις 10:00 π.μ. με τον χαιρετισμό της Προέδρου κας. Μερκούρη Μαίρης και του λοιπού Δ.Σ.

 

Ομιλητές του Συνεδρίου

 

  • Τσιμπονάκη Αποστολία- Χημικός:  Μια φορά κι έναν καιρό… ήταν η χημεία.
  • Μερκούρη Σοφία- Φιλόλογος / Ποδολόγος:  Η δύναμη του προφορικού λόγου, στο ποδολογικό μας κέντρο.
  • Μερκούρη Μαίρη- Ποδολόγος:  Όταν τα΄αστέρια…πέφτουν στα άκρα μας.
  • Βαρθαλίτου Σοφία- Ποδολόγος / Ρεφλεξολόγος:  Σεμινάριο ρεφλεξολογίας.
  • Παγκά Άννα- Ποδολόγος : Η σχέση της Ποδολογίας με την καινοτομία.
  • Καραμήτσα Μαρία- Ποδολόγος/Ορθονυχίστρια / Ρεφλεξολόγος:  Ορθονυχία με την αγκύλη VHO.

 

Η σειρά των ομιλητών είναι ενδεικτική.

 

Διάλειμμα γύρω στις 14:00 μ.μ με ελαφρύ γεύμα.

Υπολογίζεται το Συνέδριο να ολοκληρωθεί γύρω στις 6:00 μ.μ.  Θα ξεκουραστούμε και θα συναντηθούμε πάλι στο δείπνο στις 21:00 μ.μ.  Θα ακολουθήσει ο εορτασμός, για τα 10 χρόνια Ακαδημία Ποδολόγων Ελλάδας.

Διανυκτέρευση.

Πρωινό Κυριακής 28/2/2016.  Αφού κάνουμε πρωινό, θα συνεχιστεί το Συνέδριο με μια ομαδική εργασία των 2ετών καταρτιζομένων της Ακαδημίας Ποδολόγων Ελλάδας, με θέμα:  Δυστροφίες ονύχων.  Θα ακολουθήσει το δεύτερο μέρος της παρουσίασης της  κας. Βαρθαλίτου Σοφίας.  Μόλις ολοκληρώσει η κα. Βαρθαλίτου, εφόσον υπάρχει απαρτία και επιθυμία μελών, θα συζητηθούν  τυχόν θέματα και προβλήματα που αφορούν το Σωματείο Ποδολόγων Ελλάδας.

Η τριήμερη παρουσία μας στο Μουζάκι θα ολοκληρωθεί με το Κυριακάτικο γεύμα.

Στη συνέχεια είμαστε ελεύθεροι να αποχωρίσουμε.

 

Υ.Γ:  Το Δ.Σ. ουδεμία ευθύνη φέρει, σε περίπτωση που κάποιο μέλος δεν έχει κάνει έγκυρη κράτηση δωματίου, για την διαθεσιμότητα στο ξενοδοχείο.

Σας επισημαίνουμε,  ότι για το Σάββατο το βράδυ απαιτείται επίσημο ένδυμα.  Επίσης για όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Συνέδριο, αλλά δεν επιλέγουν το ξενοδοχείο για διανυκτέρευση, δεν ισχύουν τα γεύματα!!!

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ