Συνέδριο 06/06/2010

Αγαπητά μέλη,
για άλλη μια φορά πιστοί στο ραντεβού μας, θα κλείσουμε την φετινή σαιζόν με το καλοκαιρινό Συνέδριο του Σωματείου Ποδολόγων Ελλάδας.

Το Συνέδριο, θα λάβει χώρα, την Κυριακή 06/06/10 στις 10:00π.μ. – 16:00μ.μ. στο ξενοδοχείο OSCAR, αίθουσα Αθηνά, έναντι σταθμού Λαρίσης.

Κύριοι ομιλητές του Συνεδρίου θα είναι:

Η κα. Μερκούρη Μαίρη – Ποδολόγος. Θέμα: Ορθονυχία – εξέλιξη και τεχνική εφαρμογή αυτής.

Ο κος.Bernd Stolz. Έχουμε την τιμή να παραβρεθεί ο εφευρέτης του υαλοειδή νάρθηκα, ο οποίος θα παρουσιάσει καινοτόμους τρόπους εφαρμογής.

Ο κος. Πανταζής Ιωάννης, Ιατρός, απόφοιτος Ιατρικής σχολής Popa Ιασίου. Θέμα: Αίτια δυστροφιών ( ονυχοκρύπτωση, οστρακοειδές, ελικοειδές νύχι, κ.α. ) και αντιμετώπιση αυτών σε συνεργασία Ιατρού – Ποδολόγου.

Ο κος. Ιωάννης Ανδρονικίδης – Διευθύνων Σύμβουλος ACTA AE. Θέμα: Εθνικό Πλαίσιο Επαγγελματικών Προσόντων – Πιστοποίηση ανθρώπινου Δυναμικού – Πιστοποίηση στο χώρο της Ποδολογίας. Παρακαλούνται όλα τα μέλη του Σωματείου, όπως παραβρεθούν, διότι η συμβολή της ACTA είναι άκρως σημαντική, για περαιτέρω πιστοποίηση των μελών, με σκοπό την επαγγελματική κατοχύρωση στο χώρο της Ποδολογίας.

Κόστος Συνεδρίου:
Για τα μέλη του Σωματείου: 60 ευρώ
Για τα μη μέλη: 80 ευρώ
Για τους σπουδαστές: 30 ευρώ.

Παρακαλείσθε, όπως καταβάλλεται το ανωτέρω ποσό, το αργότερο μέχρι τις 21/05/10, με ταχυδρομική επιταγή. Το κόστος του Συνεδρίου περιλαμβάνει: μπουφέ, ( καφέ, χυμό, βουτήματα, σάντουιτς ), έντυπο υλικό, CD των ομιλιών και βεβαίωση παρακολούθησης.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.