Σεμινάριο από τον Michael Jan

Αγαπητέ αναγνώστη, μέλη και συνάδελφοι,

Διανύοντας όλοι, μία εποχή δύσκολη, είναι ευκαιρία, να αναδυθούν καινοτόμες ιδέες προς υλοποίηση.  Στόχος και σκοπός πάντα, η  παροχή αρίστης  ποιότητας, στους πελάτες μας και κατά συνέπεια, η δική μας οικονομική ευμάρεια.   Η Ακαδημία Ποδολόγων Ελλάδας, πρωτοπόρος πάντα στις καινοτομίες, προσφέρει την δυνατότητα εκπαίδευσης κατασκευής ορθωτικού πέλματος.

Στις 12 και 13 Απριλίου  2013, στην Ακαδημία Ποδολόγων, Αριστοτέλους 120,  από τις 10:00 π.μ. έως τις 18:00 μ.μ. όσοι επιθυμούν, μπορούν να συμμετάσχουν στο διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο.

Ο αθλίατρος Michael Jan, θα σας εκπαιδεύσει στην τεχνική και κατασκευή ορθωτικού πέλματος.

Το κόστος του σεμιναρίου, ανέρχεται για τα μέλη του Σωματείου στα 240 ευρώ και για τα μη μέλη, στα 280 ευρώ.  Η τιμή περιλαμβάνει: 16 εκπαιδευτικές ώρες, υλικά, καφέ, φαγητό και βεβαίωση εκπαίδευσης.

Στόχος και σκοπός του σεμιναρίου, είναι, η κατασκευή του ορθωτικού πέλματος, να γίνεται απευθείας από έναν εξειδικευμένο Ποδολόγο.  Από τη στιγμή που έχει διδαχτεί παθολογία και ανατομία, η τεχνική και κατασκευή είναι μια εύκολη και εφικτή υπόθεση, ισχυρίζεται,  ο Michel.  Άλλωστε, εμπιστεύεται απόλυτα, το καινοτόμο και ευέλικτο  υλικό του.

Δηλώσεις συμμετοχής, έως 25/02/13. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, διότι υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Στη συνέχεια, στις 14 Απριλίου 2013,  ημέρα Κυριακή, θα διεξαχθεί το ετήσιο Συνέδριο του Σωματείου Ποδολόγων Ελλάδας, στο Ξενοδοχείο Αμαλία [ το πρόγραμμα του συνεδρίου θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Σωματείου ].Το συνέδριο περιλαμβάνει, καφέ,  φαγητό, και βεβαίωση παρακολούθησης. Το κόστος, για τα μέλη είναι 60 ευρώ, για τα μη μέλη 80 ευρώ και για τους καταρτιζόμενους 45 ευρώ.  Όσοι παρακολουθήσουν και το σεμινάριο του Michael, -10 ευρώ στην τιμή του Συνεδρίου.

Η καταβολή των χρημάτων θα γίνει μόνο με ταχυδρομική επιταγή.  Κατά το τριήμερο του Συνεδρίου δεν θα γίνουν δεκτές εγγραφές και πληρωμές !!!

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210/8230916

Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος
Μερκούρη Μαίρη