26ο Συνέδριο Ποδολόγιας

Όπως κάθε χρόνο πραγματοποιήθηκε και φέτος το Συνέδριο του Σωματείου Ποδολόγων Ελλάδας.

Δυστυχώς όμως η Ετήσια Γενική Συνέλευση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη απαρτίας από τα μέλη.
Το ξενοδοχείο Oscar, λοιπόν, φιλοξένησε το Συνέδριο στην αίθουσα Αθηνά στις 10-11/2/2018 με θέμα το Διαβητικό Πόδι-Ο βασιλιάς… η βασίλισσα… οι άτακτες  πριγκίπισσες και ο παιδονόμος.
Ομιλητές το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου ήταν η Ποδολόγος και Πρόεδρος του Σωματείου Ποδολόγων Ελλάδας Μερκούρη Μαίρη  με ομώνυμο τίτλο θέματος .
Ο Ορθοπαιδικός, Ευστάθιος Μπάλλας με ομιλία για την ‘’Χειρουργική Θεραπεία της αρθροπάθειας CHARCOT’’ και τη χημικό Τσιμπονάκη Αποστολία με θέμα ‘’ Όταν η γη…. σταμάτησε να γυρίζει’’.

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου παρουσίασε την ομιλία της η Ποδολόγος Ματοπούλου Έλενα με θέμα την ‘’ Ποδολογική προσέγγιση στην πρόληψη και αντιμετώπιση του διαβητικού ποδιού’’ και η Ποδολόγος-Διατροφολόγος,  Βαρθαλίτου Σοφία με μία συνδυαστική ομιλία λόγω των ειδικοτήτων της με τίτλο υγεία, διατροφή και Ποδολόγια.

Το συνέδριο έκλεισε με την ομιλία του, ο Διαβητολόγος-Στρατιωτικός Ιατρός και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών,  Ρηγόπουλος Δημήτριος με θέμα ‘’Πρόληψη και Θεραπεία Διαβητικού Ποδιού’’.